Wijnproeverij in onze wijnkelder

In de knusse wijnkelder van Wijncafé Lefebvre is het mogelijk om een kleinschalige wijnproeverij te boeken voor 6 tot 12 personen*.

Onze sommeliers nemen jullie op reis door de wondere wereld die wijn heet, leggen uit hoe je het beste proeft en beantwoorden al jullie vragen.

Er zijn twee categorieën die jullie kunnen boeken:

Categorie I: Een proeverij met 5 van onze schenkwijnen, begeleid door één van onze sommeliers. Bij aanvang staan er noten, olijven en brood op tafel. Gevolgd door een selectie van lekkere borrelhappen tijdens de proeverij.
Kosten: € 35,- p.p.

Categorie II: Een proeverij met 5 van onze kaart wijnen, welke van betere kwaliteit zijn, begeleid door één van onze sommeliers. Bij aanvang staan er noten, olijven en brood op tafel. Gevolgd door een selectie van lekkere borrelhappen tijdens de proeverij.
Kosten: € 45,- p.p.

Wanneer je liever zelf invulling geeft in de te schenken wijnen of een bepaald thema wenst te behandelen, denken we graag met je mee.

 *Door de corona maatregelen is het niet mogelijk om met meer dan 12 personen in onze wijnkelder plaats te nemen.

Wijnproeverij of borrel

Wijnproeverij box

Daarnaast bieden we de wijnproeverij box aan. In deze box vindt je iedere maand vier nieuwe wijnen, waarvan er drie typisch zijn voor druivenras, stijl of herkomstgebied en één verrassingswijn. Door middel van proefformulieren en begeleidende video’s proef je de wijnen in jouw eigen tempo en waar en wanneer jij wilt.

Bestel de wijnproeverij box hier.

Wijnproeverij of borrel kelder

Thema proeverijen

Iedere maand organiseert Wijncafé Lefebvre een thema proeverij in onze knusse wijnkelder. Onze sommelier neemt je mee naar allerlei verschillende wijnbouwgebieden, behandeld de verscheidenheid in druivenrassen of nodigt een wijnmaker uit.

Mee proeven? *De agenda en tickets vindt je hier.

*Door de corona maatregelen is het niet mogelijk om met meer dan 12 personen in onze wijnkelder plaats te nemen. De thema proeverijen zullen daardoor sneller uitverkocht zijn. Wees er dus snel bij!

De hele wereld loopt ongeveer drie borrels achter

– Humphrey Bogart –