Zonder poespas en dikke boeken met moeilijke termen, maar in een gezellige sfeer iets opsteken over wijn?

In de wijnkelder van Wijncafé Lefebvre kan ‘t!

Regelmatig organiseert Wijncafé Lefebvre Wijn evenementen in Lefebvre’s wijnkelder. Op deze pagina houden we een agenda bij met de komende evenementen. Houd ook de Lefebvre Facebook pagina in de gaten voor meer informatie.

Voor deze evenementen kun je van te voren online tickets kopen, zodoende ben je altijd verzekerd van een plekje. We maken via onze Facebook pagina bekend wanneer er voor welk evenement tickets beschikbaar zijn.


Agenda:


Zondag 1 december 2019 11.00 uur (UITVERKOCHT)

December is de feestmaand en waar kun je een feest (maand) het beste mee beginnen? Precies, Champagne! Op zondagmiddag 1 december organiseren Wijncafé Lefebvre, Lefebvre’s Liquor Bar en importeur Ovino een verticale proeverij van het Champagnehuis Jacquesson. We starten de dag goed met petit déjeuner en een glas Champagne bij Lefebvre’s Liquor Bar (aan de Neude 1), waarna we aanschuiven bij Wijncafé Lefebvre voor de verticale proeverij onder leiding van Roel Helming (Ovino) en onze sommelier Bram.

Meer info en tickets voor de proeverij: Klik hier


Vrijdag 17 januari 2020 19.30 uur

In september 2019 ging onze sommelier Bram op wijnreis naar Alto Adige in noord Italië en op 17 januari 2020 neemt hij jullie mee naar dit prachtige gebied door middel van een proeverij in de wijnkelder van Wijncafé Lefebvre.

Meer info en tickets voor de proeverij: Klik hier