Zonder poespas en dikke boeken met moeilijke termen, maar in een gezellige sfeer iets opsteken over wijn?

In de wijnkelder van Wijncafé Lefebvre kan ‘t!

Regelmatig organiseert Wijncafé Lefebvre Wijn evenementen in Lefebvre’s wijnkelder. Op deze pagina houden we een agenda bij met de komende evenementen. Houd ook de Lefebvre Facebook pagina in de gaten voor meer informatie.

Voor deze evenementen kun je van te voren online tickets kopen, zodoende ben je altijd verzekerd van een plekje. We maken via onze Facebook pagina bekend wanneer er voor welk evenement tickets beschikbaar zijn.


Agenda:


Vrijdag 20 september 19.30 uur (UITVERKOCHT)

Op 20 september 2019 organiseert Wijncafé Lefebvre een proeverij met als onderwerp de prachtige streek Bourgogne. Er is geen beter persoon denkbaar om deze proeverij te hosten dan Gert Crum. Hij kent alle ins en outs van Bourgogne en daarom hebben wij hem uitgenodigd om deze proeverij te verzorgen.

Meer informatie en tickets: Klik hier


Zondag 29 september 12.30 – 17.00 uur (UITVERKOCHT)

Op zondagmiddag 29 september staat er weer een editie van de wijnwandeling gepland! Als deelnemer van de wandeling krijg je bij het startpunt een wijnglas dat om de nek kan worden gehangen, een strippenkaart en een plattegrond. Op deze plattegrond zal een route zijn uitgestippeld die langs alle deelnemende winkeliers gaat. Bij iedere winkelier of horeca gelegenheid ontvangt u een glas wijn of een hapje plus informatie over de winkel zelf. 

Meer informatie en tickets: Klik hier


Vrijdag 25 oktober 2019 19.30 uur (UITVERKOCHT)

Op vrijdag 25 oktober 2019 organiseert Wijncafé Lefebvre een proeverij over het beroemdste druivenras van Duitsland: Riesling. We proeven Riesling wijnen in verschillende stijlen en van over heel de wereld.

Meer informatie en tickets: Klik hier


Donderdag 31 oktober 2019 19.30 uur (UITVERKOCHT)

Op donderdag 31 oktober 2019 organiseert Wijncafé Lefebvre in samenwerking met importeur Vinites een exclusief evenement met Matteo Zanardello van Tenuta dell’ Ornellaia uit Toscane, Italië.

Let op: slechts 12 plaatsen beschikbaar!

Meer informatie en tickets: Klik hier