In de pers

Wijncafé Lefebvre komt zo nu en dan in de pers. Graag delen wij dit met je:

Pers Grootspraak 2015

Grootspraak – Wijnbar van het jaar 2016

“Na enige jaren van stilstand wint het fenomeen wijnbar de afgelopen jaren weer duidelijk terrein. Wellicht dat het de crisis was die eten in het roet gooide. Wat in elk geval opvalt….

Lees hier het hele artikel

Kampioen wijncafe Lefebvre

Kampioen : Negentien top-tips in Utrecht

De leukste adresjes van de Domstad bevinden zich nooit ver van het water. Een van onze favoriete plekken in Utrecht is wijncafé Lefebvre. In deze strak ingerichte pijpenla op de Neude is het contact zo gelegd…

Lees hier het hele artikel.

Elsevier wijncafe Lefebvre

Elsevier : Gezellige Vreemdelingen

Urenlang borrelen met betaalbare wijnen. Een proeflokaal voor gewone stervelingen. Geen poëtische wijnbeschrijvingen maar dat maakt het nu juist een toegankelijke wijnbar.

Lees hier het hele artikel.

Pers Venuez

Venuez : Wine Spot : Wijncafé Lefebvre

Wijncafe Lefebvre is een initiatief van Ernest Lefebvre en Wim Wiersma. Beide heren werkten reeds jaren samen in verschillende horecagelegenheden

Lees hier het hele artikel.

Pers artikel AD

AD: Wijn, het nieuwe bier?

Waar het bier in studentensteden rijkelijk vloeit, wint wijn in Utrecht terrein. Ernest van Wijncafe Lefebvre zegt “In Utrecht is laagdrempeligheid een must. Je moet hier niet aankomen met….

Lees hier het hele artikel.

Pers wijncafe AD

AD : Wijncafé Lefebvre naar de Neude

Aan de Neude in de Utrechtse binnenstad gaat wijncafé Lefebvre open. Het wijncafé wordt laagdrempelig en is met name gericht op de 30-plusser.

Lees hier het hele artikel.

Pers Special Bite

Special Bite : Het wachten waard

Een mooie zaak aan de Neude, mooi ingericht met houten kasten vol wijn. Lekker ‘wijnig’ ingericht met hoge bartafels, lange banken veel flessen wijn (en bijzonder bier) en een fijn terras. Met natuurlijk achter de toog….

Lees hier het hele artikel.

Pers Viva Food 2013

Viva Food : Fine wining

Prima avondvulling met vrienden; doorzakken in een gezellig bar en de beste wijnen proeven. Ongegeneerd ruiken, slurpen en gorgelen doe je hier….

Lees hier het hele artikel.

Pers dec 2012

Perswijn : wijnbar in opmars

Hoe staat het ervoor met de wijnbar anno 2012/2013? Al jarenlang bezoeken we wijnbars in Nederland voor onze restaurantgids Grootspraak. Langzaam maar zeker zien we dat de wijnbar zijn plaats aan het veroveren. De toppers op een rij…

Lees hier het hele artikel.

Pers Telefgraaf 2012

Telegraaf : Veel jonge vrouwen in wijncafé

Er zitten opvallend veel jonge vrouwen in wijncafé Lefebvre, dat uitzicht biedt op de vele kroegen die het plein bij het oude postkantoor in het centrum van Utrecht kent. ,,Vrouwen houden van wijn en deze inrichting”, zegt Ernest Lefebvre.

Lees hier het hele artikel.