Zonder poespas en dikke boeken met moeilijke termen, maar in een gezellige sfeer iets opsteken over wijn?

In de wijnkelder van Wijncafé Lefebvre kan ‘t!

Regelmatig organiseert Wijncafé Lefebvre Wijn evenementen in Lefebvre’s wijnkelder. Op deze pagina houden we een agenda bij met de komende evenementen. Houd ook de Lefebvre Facebook pagina in de gaten voor meer informatie.

Voor deze evenementen kun je van te voren online tickets kopen, zodoende ben je altijd verzekerd van een plekje. We maken via onze Facebook pagina bekend wanneer er voor welk evenement tickets beschikbaar zijn.


Agenda:


Vrijdag 28 juni 19.30 uur

Op 28 juni 2019 organiseert Wijncafé Lefebvre een proeverij met als onderwerp ‘Jerez’. Vaak zijn dit (versterkte) wijnen met een stoffig imago en een wijnbouw gebied dat de afgelopen decennia vele klappen op heeft moeten vangen. Maar er is licht aan de horizon!

Kom je met ons mee proeven wat de wijnen uit Jerez in de toekomst voor ons in petto hebben?

Meer informatie en tickets: Klik hier


Donderdag 4 juli 19.30 uur

Op 4 juli 2019 komt Anja Bekker van wijngoed De Toren uit Zuid Afrika naar ons stadsie. Ze presenteert de hele De Toren serie, inclusief oudere jaargangen.

Meer informatie en tickets: Klik hier 


Vrijdag 20 september 19.30 uur

Op 20 september 2019 organiseert Wijncafé Lefebvre een proeverij met als onderwerp de prachtige streek Bourgogne. Er is geen beter persoon denkbaar om deze proeverij te hosten dan Gert Crum. Hij kent alle ins en outs van Bourgogne en daarom hebben wij hem uitgenodigd om deze proeverij te verzorgen.

Meer informatie en tickets: Klik hier