Zonder poespas en dikke boeken met moeilijke termen, maar in een gezellige sfeer iets opsteken over wijn?

In de wijnkelder van Wijncafé Lefebvre kan ‘t!

Regelmatig organiseert Wijncafé Lefebvre Wijn evenementen in Lefebvre’s wijnkelder. Op deze pagina houden we een agenda bij met de komende evenementen. Houd ook de Lefebvre Facebook pagina in de gaten voor meer informatie.

Voor deze evenementen kun je van te voren online tickets kopen, zodoende ben je altijd verzekerd van een plekje. We maken via onze Facebook pagina bekend wanneer er voor welk evenement tickets beschikbaar zijn.

Agenda:

Vrijdag 22 maart 19.30 uur (Uitverkocht)

Rioja, Spanje is een wijnbouwgebied met vele tradities. Echter staat men ook hier niet stil! Deze avond proeven echte klassiekers, naast modern gemaakte wijnen en duiken we dieper in het gebied Rioja.

Meer informatie en tickets: Klik hier

Zaterdag 13 april 12.00 uur (Uitverkocht)

Als echte wijnliefhebber, moet je een keer de wijnen van Château Musar geproefd hebben! En dan het liefst zo oud mogelijk.

Wijncafé Lefebvre, het Utregs Wijnhuis, Château Musar, Restaurant Syr en Vinites organiseren op 13 april 2019 een overzichtsproeverij en hebben een selectie samengesteld van o.a. meerdere (oudere) jaargangen van de rode wijn van Château Musar.

Meer informatie en tickets: Klik hier

Vrijdag 31 mei 19.30 uur

De lente komt er aan (Of is er rond deze tijd hopelijk al!) en dat brengt ons in de stemming voor rosé! Deze avond starten we met twee mousserende rosé’s, proeven we verschillende productie technieken (Want mogen wijnmakers wit en rood nou mengen om rosé te maken, of niet?) en proeven natuurlijk de crème de la crème onder de rosé’s.

Meer informatie en tickets: Klik hier